El Faixero

El Faixero Evolució

Noves instal·lacions per als que busquen un allotjament en la muntanya amb un plus de confort i serveis.

el faixero contemporaneo

Hotel inaugurat en 2011, on s’ha conjugat la tradició, l’experiència i la innovació. La pedra fusionada amb els nous materials, formen un elegant i confortable i tranquil hotel amb dotze àmplies habitacions amb personalitat pròpia, entre les que pots triar des d’un doble de qualitat superior fins a una suite amb jacuzzi.

El Faixero Tradició

Allotjament familiar, integrat amb la tradició del poble, just al costat del nou edifici “El Faixero Evolució”

el faixero tradicional

Després de reformar amb molta manyaga l’antic edifici històric, s’ha aconseguit un model d’allotjament familiar de muntanya, pensant en la seua comoditat. Disposa de només dotze habitacions dobles, una amb terrassa amb jardí i sales exclusives per a clients. També compta amb restaurant i cafeteria.

 

El Faixero Restaurauració

Tradició i modernitat units per una cuina elaborada en un espai acollidor.

el faixero tradicional

A l’ experiència de 30 als fogons, s’uneix l’esperit innovador que ens permet oferir-li una variada carta en la qual pot tastar sabors tradicionalsi receptes amb les noves tendències gastronòmiques. Tampoc podem oblidar-nos del nostre extens celler.Última horaDescubre nuestras ofertas Packs de El Faixero

Pack Sant Antoni, Pack Romántico, Pack San Valentin y Pack Confort. Podrás disfrutar de lo mejor de "El Faixero" a precios especiales.

Ofertes i Packs